I made a misstake

Vet någon där ute hur det känns.. att ha pratat med någon så länge så att den personen har tagit över ditt hjärta..
När man vet att man lever i sin egna fantasi värld, & tror på allting den personen säger även om man vet att han ljuger..
Man vet att han inte talar sanningen, för man har sett det med sina egna ögon, men hjärtat tog över, man tror på det oavsett vad.
Vet någon där ute hur det känns .. att ha pratat med någon så länge så att den personen till och med har tagit över din hjärna? Han kan kontrolera dig, även om det är 100 mil emellan er två.. Han vet när han ljuger, & när han talar sanning, men han får dig att tro på alla hans lögner, allt han säger låter så sant i dina öron. " Sanningen är han - Han är sanningen" ..
Vet någon där ute hur det känns.. När man väntat så länge på att träffa den personen så att allting man känner är saknad.. Man längtar så otroligt mycket efter att få känna hans närhet.. Att få se in i hans ögon medans han håller om dig hårt & kollar in i dina.. Han håller din hand så hårt, så hårt så att du aldrig ska kunna gå där ifrån.. Man längtar efter att få komma ut ifrån sin "drömvärld" & få känna den känslan på riktigt..
Vet någon där ute hur det känns.. att vara påväg till den personen man pratat med så länge, så att han har tagit över ditt hjärta & din hjärna.. Att vara påväg till den personen som fått dig att tro på alla hans lögner när du vet att han ljög för dig.. Att vara påväg till den personen som du drömt om att komma nära så länge.

Vet någon där ute hur det känns att stå mållös framför den personen man pratat med så länge, så att han har tagit över ditt hjärta & din hjärna.. att stå framför den personen som fått dig att tro på alla hans lögner när du vet att han ljög för dig.. att stå framför den personen som du drömt om att komma nära så länge.
Vet någon där ute hur det känns att stå framför den personen man trott sig vara någon annan.. när förståndet inte förstår dens beslut, när benen inte längre orkar stå, när kroppen inte längre har någon kraft, när lungorna inte längre har någon kraft att andas, när man kan se sitt egna hjärta falla ner mot den hårda marken, då man känner sin själ slitas itu av besvikelse..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0