Tankar blir till skrivande

Visst har vi alla drömmar, & såklart vill man att dom ska bli uppfyllda..
Men just nu känner jag att det är bättre att låta drömmarna vara, & inse att sanningen svider.
Jag ska lägga min drömm åt sidan, & låta dom vara ännu en oupfylld önskning..
Har precis gett upp hoppet på kärleken.
Så jag antar att man möter sitt öde på den väg man valt för att undgå den..
Vänner är vänner, affärer är någonting helt annat. Den som äger tålamod äger allt, allt kommer med sin tid..
Tiderna förändras, & vi förändras med den.
Skönheten sitter i betraktarens öga, det du inte gillar finns det andra som älskar, lägg det på minnet.
Fattig är den som alltid önskar sig mer.. Likaså med dom rika.. Vill du veta pengars värde så försök att låna. Pengar öppnar alla dörrar förutom himmelens tyvärr.  En kvinna vågar & satsar allt när hon älskar och hatar. Stora förhoppningar är halva lyckan. Det finns bara ett sätt att födas, men tusen sätt att dö. Han som dog för ett halvt år sedan, är lika död som Adam. Men jag säger såhär; Att tro på sina drömmar är att gå sovande genom livet..

Det är bättre att fråga och verka okunnig än att inte fråga och förbli det. Att fela är mänskligt, men att förlåta är gudomligt.

Har du inga förväntningar kan du inte bli besviken. Det man inte vet lider man inte av.
Låt aldrig din stolthet försvinna om du ser honom med en annan, bit bara ihop.
Du ska inte behöva gråta dig själv till sömns, när han sover med ett lyckligt leende på läpparna.

Den som lever får se. Gör aldrig ingenting. Bäst är inte alltid bra. Små ting påverkar små hjärnor. Tänk fel om du vill, men tänk själv. Ont om pengar har många gott om. Tiden förändras inte; vi förändras. Titta aldrig högre än vad du kan se. Ju längre du sover, ju kortare blir livet. Jag begär ingenting, men jag vill ha allt. Det finns inte vi och de - det finns bara vi.
Varje utgång är en ingång till något annat. Det är svårt att vara hjälte när ingen ser på. Framgång ger vänner, motgång prövar dem. Upp och ner är lika långt, men inte lika lätt! Antingen så finner vi en väg eller så gör vi en. Alla vill leva länge, men ingen vill bli gammal. Misslyckandena är de bästa lärdomarna i livet. Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad. Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen. Livet vill väl inget illa, men nog kan det gör ont! Det bästa sättet att spara tid är att använda den. Många skulle vara fega om de hade mod till det. Förändra sig kan ingen - men bättra sig kan alla. Ingen är så rik att den har råd att förlora en vän. Lyft ansiktet mot solen då ser du inte skuggorna. Aldrig ångra det man gjort, men det man inte gjort. Lär dig livets stora gåta, älska, glömma och förlåta. Brustet rep kan knytas ihop, men knuten sitter kvar. Lyckans fjäril sätter sig på den som har tid att vänta. Hjälp andra, men när du gör det, glöm inte dig själv. Tänk på vad du säger, så du inte säger vad du tänker. Om du möter en människa utan leende - ge henne/honom ditt. Hur rik man än är kan man aldrig äta sig mer än mätt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0